Verpakkingen

We hebben een wijde waaier aan mogelijkheden om je cd's in te verpakken.

Jewelcase

het meest voorkomende standaard plastic doosje bij muziek cd's, met de mogelijkheid tot insteken van een boekje, 'booklet' in vakjargon, van 4 tot 24 pagina's en een 'bottom card' of inlay, dewelke aan de achterkant van het doosje zichtbaar is. Deze inlay wordt op haar plaats gehouden door de tray, de plastic cd-houder, die zwart, wit, grijs of transparant kan zijn. Ingeval deze transparant is dan is de inlay ook onder de cd zichtbaar.

Slimline case

Dunner dan jewelbox. Enkel een boekje tot 8 pagina's kan ingestoken worden, geen bottomcard. Was in de 90's als single verpakking in gebruik.

Kartonnen hoesje

ook vaak wallet genoemd. Deze verpakking is het meest in gebruik voor singles en promo producties. Wordt in fullcolour (quadri, 4 kleurendruk) afgewerkt.

Papieren hoes

De meest economische oplossing, met of zonder zelfklever

CD's in bulk

we noemen dit ook wel cd's op spindel. Letterlijk zijn het enkel de cd's die in een cellofaan wikkel bij elkaar gehouden worden. Dit is handig wanneer u geen verpakking nodig heeft, of deze zelf verzorgd.

Plastieken hoesjes

Transparante pvc omslagen, met of zonder flap, met of zonder kleefstroken. De oplossing om cd's in boeken mee te bevestigen. Ook bij tijdschriften wordt deze verpakking vaak benut.

Digipack

Kartonnen verpakking met een flap waarbij de cd vast zit op een plastic cd-houder, de tray. Deze tray kan zwart, wit of transparant zijn. Digipacks zijn verkrijgbaar in verschillende formaten zoals het vierkante formaat (gelijkaardig aan de afmetingen van de Jewelbox CD doosjes) en een rechthoekig formaat (gelijkaardig aan de afmetingen van DVD dozen). Het is voor cd & dvd producties een heel aantrekkelijke luxueuze verpakkingsoptie waarmee u indruk maakt! Er kunnen in een Digipack meerdere cd's of dvd's gestoken worden als u wil. En belangrijk te weten in wereld waarin we afhankelijk zijn van meer transport dan ooit, Digipacks breken niet.

Beschikbaar in 2, 3, 4 of 6 luiken.

Digifile

is een dunne kartonnen verpakking beschikbaar in CD of DVD formaat, bestaande uit 2 of meerdere luiken, met plaats voor evenveel CD's of DVD's die verticaal in een gleuf wordt geplaatst. Een gleuf in één ander luik laat u toe om een een booklet mee te verpakken (optioneel).

Het verschil met de Digipack is dat hier geen tray wordt gebruikt waarop het schijfje wordt vastgeklikt. De DigiFile is bovendien enigzins plooibaar, terwijl de Digipack vervaardigd is uit stevig karton met een plastic cd-houder en daarom onplooibaar is.

Beschikbaar in 2, 3, 4 of 6 luiken.

Digisleeve

is dezelfde kartonnen behuizing als de DigiFile, maar met een gleuf langs de zijkant waarin de CD of DVD horizontaal wordt ingeschoven.

Beschikbaar in 2, 3, 4 of 6 luiken.

Onze diensten

Hieronder vindt u reeds enkele van onze diensten. Klik gerust op meer lezen voor meer informatie.