Waarom vinyl persen bij Redhot?

Een vinylplaat beluisteren is meer dan muziek beluisteren, het is een ritueel. Het begint al bij de plaat uit de hoes halen, de glans en textuur van de groeven, de geur, allemaal veel gehoorde argumenten van door de wol geverfde vinylliefhebbers.

De plaat op de draaitafel leggen, de naald die contact maakt met de groeven en dan de sensatie van warme rijke analoge klank. Er is gewoonweg geen substituut voor wie op deze wijze zijn muziek beleefd.

Dit hebben we bij Redhot goed begrepen en we helpen je graag die droom, om jouw muziek op vinyl te persen, in vervulling te laten gaan.
Net zoals we met Redhot ondertussen meer dan 20 jaar enkel topkwaliteit CD's aanbieden, is het door ons aangeboden vinyl van absolute topkwaliteit!

Je kan bij ons zowel terecht voor standaard zwart vinyl, als voor talrijke kleuren en transparante platen. Ook een combinatie van verschillende kleuren per productie is perfect mogelijk.

Gemiddeld leveren we na 5-7 weken de productie af. Dit is afhankelijk van de wachtrij op het moment van de bestelling.
Als je wat meer informatie wenst, neem dan gerust met ons contact op. We helpen je graag op weg naar de realisatie van jouw vinylproject.

Redhot laat jouw platen draaien, niet je hoofd

Onze diensten

Hieronder vindt u reeds enkele van onze diensten. Klik gerust op meer lezen voor meer informatie.